Tilbake på wordpress. Betaler jo for kalaset så kan like gjerne bruke det. Dessuten tjente jeg ikkeno på å splitte over til tumblr annet enn OCD triggers og forvirring.

Har ikke blitt så mye blogging de siste par åra, men er relativt aktiv på Instagram og skal prøve å skrive litt her i tillegg.

Stort sett så er life good om dagen. Alt går bra med hele gjengen og jeg har hatt bedre tid til å være litt produktiv med hobbyene mine igjen. Iallefall frem til jeg putta Persona 5 discen i PS4’en. Hver kveld om dagen går med på å leke japansk high school student og alt det fører med seg (dog hentaien uteblir foreløpig). Liker egentlig ikke JRPGs men det her er ganske fett.

Ellers så har jeg slitt i stykker de svarte docsa mine og i går snødde det og jeg måtte ty til converse. Muttern fikk snusen i det på en eller annen måte og hun ringte meg opp og fikk meg til å plukke opp noen nye docs på hennes regning. Takker muttern!

Prøve å kjøre litt lav terskel på innleggene her nå fremover. Skal også prøve å få stappa inn litt fra backloggen.