Kjettersk Kjeller? Probably not!

Så plutselig på face i dag at et par tusen folk var invitert til Kjettersk Kjeller som er i morgen, så jeg tittet kjapt rundt meg før jeg trykka “maybe” sånn at jeg kan late som jeg er med i den kule klubben som blir invitert til stuff haha. Det er dog ikke problemet da jeg uansett ikke kjenner de som inviterer til sånt. ANYWAYS. Problemet er at jeg ikke tør selv om jeg har veldig lyst. Det begynner faktisk å bli ganske irriterende nå og jeg føler jeg går glipp av mye som kunne vært gøy å være med på. Det eneste som stopper meg er meg selv. Bare det å kverne over hvor inngangsdøra er gjør det til en så stor sak for meg at jeg dropper det, og når man da føler seg litt på sidelinjen i utganspunktet så blir man hjemme i sofaen isteden. Alt bare baller seg på til en stor klump av usikkerhet oppi hodet og da blir det mye mye enklere å bare unngå situasjonen.

Har jo selvfølgelig Mirre som sikkert ville blitt med og jeg vet jo at det hadde blitt gøy, men alikevel så blir det så skummelt at jeg bare lar det passere i stillhet. Akkurat nå er det dog kanskje en litt dårlig periode for å sprade rundt på events om dagen uansett, da jeg får andre ting å tenke på dumpende i fanget hvert øyeblikk, men når man har kommet litt inn i opplegget må jeg faen meg skjerpe meg. Jeg må jo være sprø eller noe? Skal jo ikke være så tøft å komme seg ut døra på noe som man syntes ser GØY ut? Er nok ikke noen form for angst, bare skyhet av en litt mer ekstrem grad kanskje. I morgen har jeg jo sjangsen til å snu på ting men jeg vedder på at jeg ikke kommer til å ta den.

Dette er ikke en buhuu post. Mer et spark i egen ræv. Gleder meg til å komme tilbake til den en dag og le av den mens jeg løper fra event til event.

3 Replies to “Kjettersk Kjeller? Probably not!”

  1. Hvis det er noen trøst så har jeg også veldig lyst til å dra dit, men kommer ikke til å gjøre det av samme grunn som deg. Jeg skal også sparke meg sjæl i ræva en dag, har gjort det før og kan sikkert få det til igjen, men i dag er ikke den dagen :P

  2. jeg synes det er tøft at du skriver det ned jeg. Men husk på at det er mange som eventuelt føler det samme som deg men som gjør det uansett.

    Jeg er kjempe nervøs hver gang jeg skal snakke forran folk, men samtidig er det gøy og man føler seg så sykt kult å ha hoppet over sin egen skygge!

    Lykke til med å våge mer!

  3. Madde: Ble ikke no tur på meg heller (for en overraskelse)! Some day! Vi kan jo alltids sparke oss selv i ræva samtidig en gang og alliere oss haha.

    amm0: Du er gal som gjør sånt frivillig! Kanskje du burde ta deg en tur til psykologen :D

Comments are closed.