Alt-Fest AVLYST!

alt-fest-lineup

Etter å ha gledet oss i over et år til den perfekte festivalen med den perfekte lineupen får vi nå, to uker før, beskjed om at det er AVLYST. Æsj. De mangler tydeligvis en haug med penger for å få det til å gå rundt og det burde jeg jo skjønt med de ambisjonene de har hatt. De startet altfor stort og var helt avhengige av at ting gikk etter planen for at det skulle funke. Da det ble solgt for få billetter og en investor trakk seg (om jeg husker rett) gikk det altså i dass. Svarte faen!! De kunna jo bare kutta all ikke-goth skiten så hadde det ordna seg (ser blant annet på deg Manson, tipper du ikke er billig). Det måtte jo bare være for godt til å være sant! Det er akkurat som om man er 7 år og du blir invitert til Nordpolen av selveste julenissen også kommer han to uker i forveien å sier NOPE FUCK YOU.

Det som stinker her er at de fleste bandene bryr seg ikke med å komme til Norge da det ikke finnes nok publikum her. Nå hadde vi altså sjangsen til å se ALT på EN helg. Peter Hook og gjengen skulle kjøre Joy Division set og Peter Murphy skulle klemme på med mye Bauhaus. Dette får jeg ALDRI sjangsen til å se igjen. Det betyr at vi må begynne å reise rundt for å se ting før resten forsvinner, noe vi ikke har råd til. Heldigvis har vi alltids gode gamle WGT å falle tilbake på der lineupen også pleier å være episk (dog ikke like episk som ALT på EN helg). Spørs om ikke vi må dit til våren for å komme over skuffelsen.

Anyways, har fortsatt flybilletter til London og hotellreservasjon i Kettering så vi drar nå uansett. Vi avbestiller nok hotellet i Kettering og bestiller et i London isteden. Noen flinke sjeler har fikset sammen en minifestival der isteden og snappet opp noen av bandene som skulle spille på Alt-Fest så det blir mye bedre enn ingenting iallefall!

Får endelig kryssa Clan of Xymox av lista:

Høyeste pri etter dette er Alien Sex Fiend igjen asap før de skrumper inn.

Also, fikk støt i stad når jeg skulle bytte ut lampa over bordet. Om jeg dauer så vil jeg gravlegges med platesamlinga. (Husk også å sjekke nøye om jeg er død før dere graver meg ned).