Yeeeeeeeee

(Angående sletta 52 week photo challenge) Det varte jo lenge. Kom vel til uke 7 eller noe (ligger mer på 500px enn her)? Oh well, har faktisk tatt en del bilder men ikke “hatt tid” til å redigere. Det vil si at det ikke har blitt prioritert. Hadde vært fett å fullføre men kom fort frem til at det ble mer press enn gøy og jeg liker gøy best. Jeg prøver uansett ikke imponere noen andre enn meg selv og om jeg lever noen år til skal jeg vel kunne skvise ut noen resultater jeg blir fornøyd med her og der uansett. Peller derfor ned bildene som suger fra 500px og redigerer ut titler fra resten.

Ellers har jeg hatt 10 dager ferie mens kone og unge dro til Haugesund. Alle stjerner lina opp og det ble tima perfekt med release av PS4 spillet Bloodborne (mer tid til gamings). Lenge siden jeg har vært såpass spilledilla som når jeg fikk dette mellom hendene. Nesten som å være 8 år gammel igjen faktisk.

Etter et par uker med slit satt jeg igjen med en platinum trofè (for de som liker å måle verdien av livet sitt digitalt):

IMG_3402

Hats off!!

I virkeligheten har det blitt noen byturer gjennom vinteren, siste nå forrige lørdag for å spise litt Illegal Burger og ENDELIG å se Seigmen. De skuffa selvfølgelig ikke og jeg håper jeg får sjangsen en gang til før noen dør.

IMG_3397

Prøve å steppe opp blogginga litt igjen. Liker ikke de massive hullene over de siste par åra.