Hovedprosjekt

I dag fikk vi endelig møtt veilederen vår for første gang, etter å ha fått tildelt en ny siden han forrige ikke var helt tilregnelig. Det har allerede gått 2 måneder siden nyttår og vi innså fort at vi har MYE å gjøre. Ufattelig sinnsykt utrolig mye. Dette hadde vært helt ok, da det meste går ut på å utnytte og lære seg litt programvare og begynne å skrive endel dokumentasjon, men i bakgrunnen ligger databasen som skal produseres å lurer. Det finnes ikke et logisk element å gå utifra når vi skal oversette dataene vi har fått til en database, og får vi ikke dette på plass snart blir jeg en meget søvnløs og nervøs mann. Får vi ryddet databasen av veien så skal resten gå som smurt, selv om det blir ustanselig mye dokumentasjon. Det ordner seg som det heter!

Det var uansett digg og endelig få en veileder som får dyttet oss litt igang. Vi har fått mye bra tips til hvordan vi kan gjøre det bra, og har kommet godt igang med å teste disse tipsene.

Utenom skoledritt så er Miriam på vei inn til byen for å plukke opp no stuff, og jeg har en følelse av at dagen straks blir 10000 ganger bedre når jeg møter henne etterpå! Vi skal vel dasse litt rundt og kose oss i det deilige været (les: not), så det blir ganske digg! Trenger litt hygge etter en sånn skitdag som denne!

Edit: Det var hyggelig :)

One Reply to “Hovedprosjekt”

Comments are closed.