Docs og Persona 5!

Har ikke blitt så mye blogging de siste par åra, men er relativt aktiv på Instagram og skal prøve å skrive litt her i tillegg.

Stort sett så er life good om dagen. Alt går bra med hele gjengen og jeg har hatt bedre tid til å være litt produktiv med hobbyene mine igjen. Iallefall frem til jeg putta Persona 5 discen i PS4’en. Hver kveld om dagen går med på å leke japansk high school student og alt det fører med seg (dog hentaien uteblir foreløpig). Liker egentlig ikke JRPGs men det her er ganske kult.

Edit: 7 av 11 tentakler da spillet ble litt langdrygt, men ellers gøy!

Ellers så har jeg slitt i stykker de svarte docsa mine og i går snødde det og jeg måtte ty til Converse. Muttern fikk snusen i det på en eller annen måte (Mirre!?) og hun ringte meg opp og fikk meg til å plukke opp noen nye docs på hennes regning. Takker muttern!