Rydding på g!

Har arkivert ganske mange poster her nå, da gamle poster har blitt kleinere og kleinere å lese for hvert år eldre jeg blir. Ikke det at jeg har blitt så jævla voksen plutselig, men mange av de gamle postene er skrevet i en veldig intern kontekst som en forlengelse av “the livejournal days”. Uten konteksten og de episke kommentarfeltene blir det litt weird. Dessuten er det “nettverket” for lengst oppløst og det har kommet til nye folk så da passer det fint med litt endringer.

Et gjennomgående tema i mange gamle poster er “jeg skal / jeg har lyst til”, men det ble aldri noe av det (før nå!). Jeg dilla bort mye tid jeg kunne vært mer produktiv på i fritiden mellom leveår 20-30. Hadde det veldig gøy generelt sett og angrer ikke, men kunne jo kanskje prioritert litt annerledes av og til.

Uansett, er aldri for sent å begynne. Jeg har blitt mer fokusert og motivert de siste par-tre åra og nå bruker jeg mye mer tid på hobbyene og interessene jeg liker best. Det kjennes veldig bra ut! Jeg er fortsatt ikke så veldig flink til noe av det, men så lenge det går fremover så er ikke det så nøye.

Det som dog har forandra seg med åra er at jeg ikke ønsker å dele alt med hele verden lenger. Har jo alltid gått utifra at skrekkugle.net blir lest primært av nære venner, men det ligger jo der åpent for alle. Enkelte poster får meg til å virke ca 14 år gammel og bare funker ikke utenfor livejournal-settingen. Er ikke så nøye hva folk syntes, men når jeg selv syntes det blir for teit så ryker det. Det skal sies at livejournal times var sykt good times!

Så fremover blir det kanskje litt mer konkret og ikke fullt så personlig. Skal heller ikke si at jeg skal poste oftere, men poster hvis jeg føler for det.