Den siste tiden

På grunn av en massiv innspurt på hovedprosjektet har jeg ikke hatt tid til å blogge, så det skal jeg rette opp i nå. Jeg må jo tross alt tilfredsstille mine millioner av lesere og fans.

Kan jo først ta for oss forrige helg. Da var det på tide med Pervosirkus som er en av de beste eventene i året! For de uinvidde så er det et arrangement litt på kanten med sideshow, musikk og andre skumle aktiviteter. Skulle egentlig dra hjem litt tidlig og passe alkoholnivået ettersom jeg skulle skrive hovedprosjektdokumentasjon dagen etter, men det gikk ikke så bra. Fikk hilst ordentlig på noen av Miriam sine venner og en god del andre folk, og alt i alt ble det en ganske bra kveld!

Fakirskolen og Firetusk Painproof Cirkus stod for underholdningen.

Dessuten har jeg fått klipt meg igjen, og Miriam fiksa dreads til meg <3 Ble ganske cool!

Utenom dette har tiden gått med på litt Red Dead Redemption (som kicker ass) og masse hovedprosjektarbeid. Har vært sinnsykt mye jobb og har basically ikke hatt noe annet liv de siste månedene, så det var utrolig digg og bli ferdig og levere inn rapporten i dag! Ble på 234 sider med kvalitet, så får håpe det holder til en grei karakter. Nå er det kun fremføring igjen så er jeg en utdannet og lærd gammel gubbe.

2 Replies to “Den siste tiden”

Comments are closed.